+38631234074 info@najemisup.si Facebook

Spletno mesto www.najemisup.si uporablja piškotke v dveh kategorijah.

1. Potrebni piškotki


cookie_consent_level

Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotek izbriše. Stran uporablja piškotek za pomnjenje nastavitev piškotkov.


2. Piškotki namenjeni za boljšo učinkovitost


* Google Analytics


__utma

Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotek izbriše. Uporabljen je za razlikovanje med uporabnikom in sejo. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __ utma piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmb & __utmc

Veljavnost piškotka 30 min. Uporabljen jr za določitev nove seje/obiska. Piškotek je ustvarjen med izvajanjem javascript knjižnice, ko ni obstoječih __utmb ali __utmc piškotkov v obstoju. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmz

Veljavnost piškotka 6 mesecev. Shranjuje vir prometa ali oglaševalsko akcijo, ki opredeljuje kako je uporabnik prišel na stran. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

__utmv

Trajen piškotek - ostane na računalniku do 2 leti, razen če predpomnilnik piškotek izbriše. Uporabljen za shranjevanje variabilnih podatkov na ravni obiskovalca. Piškotek je ustvarjen, če razvijalec uporabi _setCustomVar metodo z poljubno variablo na ravni obiskovalca. Piškotek je tudi uporabljen pri _setVar metodi. Piškotek je posodobljen vsakič, ko so podatki poslani Google Analytics.

statcounter_bounce

Veljavnost do konca seje. Ugotavlja, ali je stranka zapustila spletno stran takoj. Informacija se uporablja za interno statistiko.

statcounter_session

Veljavnost do konca seje. Zbiranje statističnih podatkov o obisku spletne strani obiskovalca, kot npr. popvprečen čas preživet na strani, št. Obiskov ipd.

__cfduid

Veljavnost 1 leto. ID piškotek za storitev Cloudflare.

t.php

Veljavnost do konca seje. Beleži statistične podatke o obnašanju obiskovalca na spletni strani. Podatki se uporabljajo za interno statistiko.